Aroma diffuser – Wit Bamboe | Een Sfeervolle Luxe Luchtbevochtiger | Pure Riches

Onze eerste Pure Riches Aroma diffuser in het wit met bamboe hout is de perfecte aanvulling voor elke inrichting. Door de stijlvolle en lichte bamboe print kan hij mooi gecombineerd worden met andere houten elementen in het interieur.

De druppelvormige diffuser blaast via een gat aan de bovenkant de nevel omhoog, om deze zo door de ruimte te verspreiden.

Deze led-luchtbevochtiger van Pure Riches met aromatherapie en hout look is een must-have voor een aangename Zen ervaring! Het innovatieve 2-in-1 design verbetert de luchtkwaliteit, helpt bij het ademen, en vult de kamer met heerlijk ontspannende geuren.

  • Luchtbevochtiger
  • Geurverspreider
  • Luchtzuivering

 

> Bekijk volledige beschrijving..

24,99

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist

Aroma diffuser – Wit Bamboe | Sfeervolle Luchtbevochtiger | Pure Riches

  • Stijlvolle aromaverstuiver met bamboe design
  • Looptijd van maar liefst 4 à 8 uur
  • Verspreidt jouw favoriete geur en bevochtigt de lucht

Aroma diffuser – Wit Bamboe is een stijlvolle aromaverstuiver die niet alleen een heerlijke geur verspreidt, maar ook dient als luchtbevochtiger en sfeer aan de omgeving brengt.

Druppel je favoriete essentiële olie in de diffuser en geniet van de sfeervolle nevel en het zachte aroma. Een prachtige aanwinst voor je interieur en je zintuigen.

Door de verschillende LED-verlichtingopties kan je voor elke gemoedstoestand een passende kleur instellen. De diffuser is fluisterstil, maar in volledige stilte kun je het rustgevende geluid van het water horen.

Kenmerken
De diffuser bevat een waterreservoir van 100 ml met een bereik van 30 m². Wanneer het waterreservoir leeg is, ongeveer na 4 tot 8 uur, slaat de diffuser automatisch af. Vul het waterreservoir dan opnieuw.

Hoe te gebruiken:

1. Open de deksel
2. Steek de stekker in het stopcontact
3. Voeg water toe aan het reservoir tot de lijn. Voeg daarna 4-6 druppels essentiële olie toe van een geur naar keuze. Hoe meer druppels je toevoegt, hoe sterker het aroma zal zijn.
4. Start met gebruiken

Let op: Plaats in een open ruimte zodat de nevel zich vrij kan verspreiden. Plaats niet in de buurt van apparatuur die gevoelig is voor waterdamp (bijv. een TV en andere elektronische apparatuur). Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden.

Wordt geleverd in een kartonnen doos met gebruikershandleiding met meer uitleg over de product instellingen in het Engels, Nederlands, Duits, Frans, Italiaans en Spaans. Geproduceerd in China.

Gezondheid en schoonheid

Vertrouw jezelf in handen van de natuurkrachten en maak een juiste keuze! De natuur zelf zorgt voor je met Pure Riches oliën!

Behandel uw gezondheid en schoonheid met speciale zorg met behulp van natuurlijke Pure Riches oliën.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aroma diffuser – Wit Bamboe | Een Sfeervolle Luxe Luchtbevochtiger | Pure Riches” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *