Epsom zout (bitterzout) | Pure Riches

100% Epsom zout (bitterzout).

Inhoud: 400g

> Bekijk volledige beschrijving..

5,93

Op voorraad

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist

Waarom Epsom zout (bitterzout)? 

Niet alleen het magnesium, maar ook het sulfaat speelt een belangrijke rol in je lichaam. Het heeft de eigenschap schadelijke stoffen af te kunnen voeren en zo je lichaam en huid te detoxen. Plus je huid en haar wordt er heerlijk zacht van.

Ons Epsom zout bestaat uit zuivere kristallen en is een in de natuur voorkomende mineraalverbinding van magnesium en sulfaat. Het wordt ook bitterzout of magnesiumsulfaat genoemd. Epsom zout heeft tal van voordelen voor de gezondheid, schoonheid, huis- en tuin-gerelateerde toepassingen. Het kan je ondersteunen wanneer je met darmspoelingen of detoxen bezig bent. Een combinatie met Natriumbicarbonaat versterkt de ontgiftende werking.
BELANGRIJK: Epsom zout is door de door de laxerende werking minder geschikt om de magnesiumbalans aan te vullen of te verhogen.

Gebruik hiervoor magnesium bad kristallen.

Dosering en gebruik in ligbad (min. 37 graden): Ontgiften – Detoxen: (om de 3 dagen). Begin bij 200 gram per bad, verhoog de dosering langzaam naar 1 kg per bad.
Bedtijd minimaal 30 minuten. Na het bad kun je nog een tijdje nazweten. Gebruik deze tijd om het lichaam rust te geven en drink ondertussen 2 glazen water.
Als kompres: drenk een schone handdoek in een teiltje met opgelost Epsom zout en leg het direct op de te behandelen plek, laat 45 minuten intrekken.
Bevat geen gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.
Geschikt voor veganisten.

Allergie informatie: Dit product bevat geen bekende allergenen.

 

Ingrediënten: magnesium sulfaten.

Bewaaradvies: Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Afgesloten en droog bewaren.

Waarschuwing: De aanbevolen dosering zonder advies van een behandelaar of therapeut niet overschrijden. Contact met ogen en open wondjes vermijden.

Houdbaarheid: 36 maanden na opening.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Epsom zout (bitterzout) | Pure Riches” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *