Sale

Pure Biologische Gember olie 100ML | Activeer direct je doorbloeding | Pure Riches

De Gember olie van Pure Riches versterkt de doorbloeding en kan daarom goed worden gebruikt bij allerlei klachten waar de doorbloeding is gestagneerd. Onze oliën zijn zonder synthetische toevoegingen, conserveermiddelen, kleurstoffen! Alleen 100% Biologisch pure en natuurlijke oliën.

Volume : 100 ml

> Bekijk volledige beschrijving..
1 klantbeoordeling

19,99 23,75

Op voorraad

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist

Pure Biologische Gember olie 100ML | Activeer direct je doorbloeding | Pure Riches

De Gember olie van Pure Riches versterkt de doorbloeding en kan daarom goed worden gebruikt bij allerlei klachten waar de doorbloeding is gestagneerd. Onze oliën zijn zonder synthetische toevoegingen, conserveermiddelen, kleurstoffen! Alleen 100% pure en natuurlijke oliën.

Rijk aan vitamines, mineralen, micro- en macro-elementen die niet kunnen worden vervangen bij regelmatige verzorging op elke leeftijd. 100% pure en natuurlijke Gemberolie is een belofte van uw schoonheid, welzijn, gezondheid, schoonheid van uw haar, gezicht en hele lichaam!

Natuurlijke Gemberolie is het beste voor huid, nagels, lippen, haar, gezicht, lichaam, hoofdhuid, multifunctioneel, antioxiderend, anti-aging, anti-rimpel, gebruik als een puur middel, uitstekend geschikt voor etherische olie, geweldig voor schoonheid en welzijn.

  • 100% pure, natuurlijke en biologische etherische gemberolie
  • Ook geschikt voor inwendig gebruik

Beschrijving

Pure RIches Gember Olie is een 100% pure en natuurlijke gemberolie. De olie wordt door middel van distillatie gewonnen uit het kruid en is botanisch en biochemisch gedefinieerd.

Deze essentiële olië is op diverse manieren uitwendig te gebruiken, waaronder als toevoeging in een verzorgingsproduct, als extra lekker geurtje in het wasmiddel of in bad. Het kan tevens ingenomen worden.

Gezondheid en schoonheid

Pure Riches Gember olie wordt veronderstelt dat het goed werkt voor haargroei en om haren sterker te maken. Ook werkt gember heel goed bij menstruatiepijn of buikkrampen. Gember kent een hele hoop voordelen! Daarbij zorgt het ook voor een betere doorbloeding van je handen, voeten en spieren; voor velen een een extra reden om gember regelmatig te gebruiken.

Vertrouw jezelf in handen van de natuurkrachten en maak een juiste keuze! De natuur zelf zorgt voor je met Pure Riches oliën!

Behandel uw gezondheid en schoonheid met speciale zorg met behulp van natuurlijke Pure Riches oliën.

 

1 beoordeling voor Pure Biologische Gember olie 100ML | Activeer direct je doorbloeding | Pure Riches

  1. Erwin Springer

    Krachtige geur! Direct effect op mijn haar. Dikker haar gekregen. Wellicht een idee om hem te combineren met een lekkere essentiële olie.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *