Eucalyptus Essentiële Olie | Pure Riches

Natuurlijk: 100% Biologische essentiële olie.

inhoud: 10ml

> Bekijk volledige beschrijving..

11,83

Op voorraad

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist
Categorieën, Tag

 

Waarom Eucalyptus Essentiële Olie?

 

Pure etherische oliën Eucalyptus worden veel gebruikt: voor aromatisering van kamers, voor yoga, voor verbetering van de stemming, bij het nemen van een aromatisch bad, voor sauna, voor inhalaties, massage, voor het verbeteren van de eigenschappen van schoonheidsproducten, voor haar- en huidverzorging en vele andere toepassingsgebieden.

 

Eucalyptus Globulus etherische olie kan worden gemengd met andere essentiële of basisdrageroliën. Voor meer details verwijzen wij u naar de werken over aromatherapie. Olie zonder synthetische toevoegingen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen! Alleen 100% pure en natuurlijke oliën.

 

Het gebruik van natuurlijke en pure Eucalyptus Essentiële Olie – formule voor uw gezondheid, de gezondheid van uw huid, gezicht, haar, hand- en voethuid, evenals de lichaamshuid.

 

Je kunt de Eucalyptus geur in huis verspreiden via potpourri, een aromalamp, geurverspreider, geursteen of luchtbevochtiger. Ook door de stofzuiger (zak) en in vloerzeep.

 

 

Gezondheid en schoonheid

 

Vertrouw jezelf in handen van de natuurkrachten en maak een juiste keuze! De natuur zelf zorgt voor je met essentiële oliën!

 

Behandel uw gezondheid en schoonheid met speciale zorg met behulp van natuurlijke Pure Riches  essentiële oliën.

 

 

Let op : Voor uitwendig gebruik. Moet individueel worden getest. Vermijd overdosering. Vermijd contact met de ogen. Als er olie in de ogen komt, spoel ze dan met veel water. Buiten bereik van kinderen bewaren. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan uw arts voor gebruik.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eucalyptus Essentiële Olie | Pure Riches” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *