Silver fir Essentiële Olie | Pure Riches | Zilverspar Essentiele Olie

Natuurlijk: 100% Biologische essentiële olie.

inhoud: 10ml

> Bekijk volledige beschrijving..

10,64

Op voorraad

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist
Categorieën, Tag

Waarom Silver fir ( Zilverspar)  Essentiële Olie?

 

Pure essentiële oliën van  Silver Fir worden veel gebruikt: voor het aromatiseren van kamers, voor het verbeteren van de stemming, het nemen van een geurig bad, voor massage, voor het verbeteren van de eigenschappen van cosmetica, voor haar, huidverzorging en vele andere toepassingen.

Natuurlijke Silver fir olie wordt gebruikt in aromatherapie, cosmetologie, schoonheid en gezondheid. Essentiële Oliën Silver Fir bevatten geen synthetische componenten, conserveringsmiddelen of kleurpigmenten.

 

 

Je kunt de Silver Fir geur in huis verspreiden via potpourri, een aromalamp, geurverspreider, geursteen of luchtbevochtiger. Ook door de stofzuiger (zak) en in vloerzeep.

 

Gezondheid en schoonheid

 

Vertrouw jezelf in handen van de natuurkrachten en maak een juiste keuze! De natuur zelf zorgt voor je met essentiële oliën!

 

Behandel uw gezondheid en schoonheid met speciale zorg met behulp van natuurlijke Pure Riches  essentiële oliën.

 

Let op : Voor uitwendig gebruik. Moet individueel worden getest. Vermijd overdosering. Vermijd contact met de ogen. Als er olie in de ogen komt, spoel ze dan met veel water. Buiten bereik van kinderen bewaren. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan uw arts voor gebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Silver fir Essentiële Olie | Pure Riches | Zilverspar Essentiele Olie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *