Himalaya zout Brokken 400GR | Pure Riches

De Himalaya zout Brokken van Pure RIches zijn afkomstig uit de zoutketen in Pakistan. De zoutketen behoort geologisch, maar niet geografisch tot het Himalaya massief. Himalaya kristalzout is een natuurlijk tafelzout van ongeveer 250 miljoen jaar oud. Zonder chemische toevoegingen en/of vloeimiddelen en gewonnen zoals het al honderden jaren gebeurt.

100% Himalaya zout Brokken.

Inhoud: 400g

> Bekijk volledige beschrijving..

4,74

Op voorraad

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist

Waarom Himalaya zout Brokken 100% natuurlijk?

De Himalaya zout Brokken van Pure RIches zijn afkomstig uit de zoutketen in Pakistan. De zoutketen behoort geologisch, maar niet geografisch tot het Himalaya massief. Himalaya kristalzout is een natuurlijk tafelzout van ongeveer 250 miljoen jaar oud. Zonder chemische toevoegingen en/of vloeimiddelen en gewonnen zoals het al honderden jaren gebeurt.

Het Himalaya Kristalzout heeft zich meer dan 250 miljoen jaar geleden gevormd tijdens de verdwijning van de oorspronkelijke oceaan. Het wordt met de hand geoogst op de Tibetaanse hoogvlaktes. Vroeger werd het zout uit de Himalaya ook wel “zout van de koning” genoemd, omdat het zout van zeer hoge kwaliteit alleen aan de plaatselijke adel verkocht werd. De roze kleur komt van de mineralen die het zout heeft opgenomen zoals natriumchloride, magnesium en calcium.

Dit Himalayazout is fijn kristalzout dat ongeraffineerd is en alle goede eigenschappen die zout bezit nog heeft. De meeste zouten die op de markt verkrijgbaar zijn, zijn bewerkt, waardoor de beste voedingsstoffen er zijn uitgespoeld. Dit roze zout mag een uitzondering genoemd worden. Dat betekent dat de mineralen en sporenelementen bewaard zijn gebleven. Het lijkt er misschien niet op, maar er was een tijd dat het Himalayagebergte geen gebergte, maar een onderdeel van de zee was. Waar de moderne zee sterk vervuild is, is Himalaya zout nog puur Dit betekent dat het zout over alle oorspronkelijke eigenschappen beschikt. Geraffineerde zouten dragen weinig tot niets bij aan het positieve effect van zout op onze gezondheid. Himalayazout is het natuurlijke alternatief en staat niet voor niets bekend als het zout der zouten

Ingrediënten:

Himalaya zout 100% natuurlijk

Gebruiksaanwijzing inwendig gebruik :

Drinken: Dagelijks theelepeltje op groot glas water voor allergieën, artrose, blaasontsteking, niet, gal en blaasstenen, depressie, hooikoorts ,huidaandoening, slaapstoornis, problemen met stoelgang.

Gorgelen: gorgel dagelijks een thee lepeltje zoutoplossing op een groot glas water tegen slecht adem. Bloedend tandvlees, beslagen tong, tandsteen.

Stomen: stomen helpt bij astma, bronchitis, hoesten, keelpijn, keel ontsteking, ga met je gezicht boven een kom heet water met daarin gehele zakje van 400gram zoutoplossing zitten en inhaleer de dampen. Handdoek over het hoofd om de hete dampen zo goed mogelijk te benutten.

Gebruiksaanwijzing voor Uitwendig gebruik:
Zoutoplossing: toevoegen aan badwater voor ontspanning, ontgiften of voetbad tegen overmatig transpiratie van voeten, voetschimmel.

Scrub of peeling: Maak een scrub of peeling door vermenging van zuivere koudgeperste olie, bijvoorbeeld amandelolie, met fijn zeezout of grof zout. Goed doorroeren. Mengsel op de natte huid aanbrengen met ronddraaiende bewegingen.

Gezichtsmasker: door vermenging een 100-200ml zoutoplossing met ghassoul klei tot een smeuïge papje. Circa 15/20 min in laten trekken op je gezicht. Zeer prettig bij een droge of schilferige huid. Huidirritaties,acne, eczeem en rimpelvorming verminderen.

Shampoo: door vermenging een 100-200ml zoutoplossing met fijn ghassoul klei tot smeuïge papje. Geschikt voor alle typen haar. Het haar wordt voller, dikker, klit minder en heeft minder roos

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Himalaya zout Brokken 400GR | Pure Riches” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *