Magnesium Energie Concentraat 100ML | Energie Boost | Pure Riches

Pure Riches Magnesium Energie Concentraat is een hoogwaardig en 100% natuurzuiver vloeibaar magnesiumchloride supplement. Ideaal voor mensen die moeite hebben met het innemen van pillen of capsules en is zeer behulpzaam bij het goed functioneren van een grote reeks aan lichamelijke en geestelijke functies. Magnesium activeert je natuurlijke energie in je lichaam. Helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen. Het bevordert de energiestofwisseling, draagt bij aan de instandhouding van sterke botten en heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.100% pure en natuurlijke Magnesium Energie olie.

Inhoud: 100 ml

> Bekijk volledige beschrijving..

20,19

Op voorraad

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist
Categorieën, Tag

Waarom magnesium energie concentraat?

Pure Riches Magnesium Energie Concentraat is een hoogwaardig en 100% natuurzuiver vloeibaar magnesiumchloride supplement. Ideaal voor mensen die moeite hebben met het innemen van pillen of capsules en is zeer behulpzaam bij het goed functioneren van een grote reeks aan lichamelijke en geestelijke functies. Magnesium activeert je natuurlijke energie in je lichaam. Helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen. Het bevordert de energiestofwisseling, draagt bij aan de instandhouding van sterke botten en heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.

Ingrediënten:

Aqua destillata, magnesiumchloride 21%.

Gebruiksaanwijzing:

20 druppel= 105 mg per dag in water of sap. Verhoog daarna langzaam tot maximaal 50 druppel s per dag.
Waarschuwing: Bij twijfel over het gebruik in combinatie met medicijnen of bij gezondheid problemen raadpleeg altijd eerst uw huisarts of behandelaar. Bij temperatuur, droog en afgesloten bewaren.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magnesium Energie Concentraat 100ML | Energie Boost | Pure Riches” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *