Pure Anti-wallen olie 100ML | Tegen wallen, donkere kringen en rimpels | Pure Riches

Op zoek naar de beste olie tegen wallen, donkere kringen en rimpelsZeg maar dag tegen wallen, donkere kringen en rimpels: met deze Pure Anti-wallen olie van Pure Riches zie je er iedere ochtend fris en fruitig uit. Allereerst is minder stress en méér relaxen key voor een frisse blik. En zo nu en dan wat ‘moetjes’ schrappen van je to do-lijst. Maar we snappen dat dit niet altijd makkelijk is. Daarom deze andere ultieme tip: investeer in een goede olie! 

> Bekijk volledige beschrijving..

29,99

Op voorraad

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist
Categorie Tags,

Pure Anti-wallen olie 100ML | Tegen wallen, donkere kringen en rimpels | Pure Riches

Heb je donkere kringen onder je ogen? Storen ze je en laten ze je er ouder en vermoeider uitzien dat je werkelijk bent? De huid rond je ogen vereist speciale aandacht omdat dit het meest gevoelig deel van je gezicht is. Niet iedereen weet het, maar etherische oliën kunnen wallen onder je ogen verbergen.

Misschien slaap je prima, maar heb je nog steeds wallen onder je ogen. Als dat zo is, dan is je huid waarschijnlijk extra gevoelig. Natuurlijke remedies kunnen dit probleem aanpakken en je huid hydrateren, voornamelijk dan de huid onder je ogen.

Je krijgt donkere kringen onder je ogen omdat er zich weinig talgklieren in dit gebied bevinden. Hierdoor kan deze huid sneller droog worden. Dit maakt het gebied gevoeliger en wanneer het wordt blootgesteld aan de zon, vormen zich wallen en wordt de huid donker door de overmatige melanine productie.

Pure Riches Anti-Wallen Olie rekent af met vervelende vocht- of vetwallen en donkere kringen onder je ogen die je die vermoeide blik geven! Naarmate we ouder worden, wordt onze huid immers dunner: daar komt bij dat de huid rond de ogen van zichzelf al veel dunner dan bij de rest van ons lichaam. Gevolg: vocht gaat er veel sneller verloren en de huid is er veel gevoeliger voor invloeden van buitenaf, zoals droog of koud weer. Vocht- of vetwallen kunnen al op jonge leeftijd optreden, wanneer afvalstoffen zich rond de ogen opstapelen en niet goed afgevoerd worden, met als gevolg een vermoeide blik.

Pure Anti-wallen olie verkwikt de oogcontouren en is gericht op wallen, kringen, rimpels en fijne lijntjes. Deze verzorging, die een ingrediënt van natuurlijke oorsprong bevat met een werking die vergelijkbaar is met retinol, heeft een gladmakend en verstevigend effect. Het resultaat is een jeugdige oogopslag, gedurende de hele dag.

Hoe te gebruiken?

Gebruik deze olie dagelijks ’s morgens en ’s avonds na je reiniging en voor je dag- of nachtcrème. Verdeel de olie rond het oog en klop deze zachtjes met je vingertoppen in om de opgestapelde afvalstoffen goed af te voeren. Neem twee of drie druppels anti-wallen olie op je vingertoppen en wrijf daarmee voorzichtig over je donkere kringen.
Herhaal dit elke nacht voor het slapen gaan en was ‘s morgens je gezicht zoals je elke ochtend doet.
Wees consistent in het gebruik als je snellere resultaten wil zien.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pure Anti-wallen olie 100ML | Tegen wallen, donkere kringen en rimpels | Pure Riches” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *