Sale

Rozenolie | De puurste van de wereld | Pure Riches

De Rozenolie is zonder synthetische toevoegingen, conserveermiddelen, kleurstoffen! Alleen 100% pure en natuurlijke oliën. Rijk aan vitamines, mineralen, micro- en macro-elementen die niet kunnen worden vervangen bij regelmatige verzorging op elke leeftijd. 100% pure en natuurlijke rozenolie is een belofte van uw schoonheid, welzijn, gezondheid, schoonheid van uw haar, gezicht en hele lichaam! Natuurlijke rozenolie is het beste voor huid, nagels, lippen, haar, gezicht, lichaam, hoofdhuid, multifunctioneel, antioxiderend, anti-aging, anti-rimpel, gebruik als een puur middel, uitstekend geschikt voor etherische olie, geweldig voor schoonheid en welzijn.

Gezondheid en schoonheid

100% puur Biologische gecertificeerd olie.

> Bekijk volledige beschrijving..

9,9924,99

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist

Rozenolie | De puurste van de wereld | Pure Riches

Pure Rozenolie of Roos Etherische Olie, wordt gewonnen met hete waterdamp, stoomdestillatie, uit verse bloemen vanuit Marokko. In Marokko, begon de rozenolieproductie kort voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in El-Kelaa M’Gouna. In 1938 lag de jaarlijkse wereldproductie van natuurlijke rozen olie nog op 3 ton per jaar. In 1955 rond 700 kilogram en aan het begin van de jaren 80 tussen de 1-2 ton per jaar.

Onze Pure Rozenolie is puur en onverdund, dit in tegenstelling tot veel andere rozenoliën die worden aangeboden. Deze rozenoliën zijn vaak geëxtraheerd met alcohol of verdund met alcohol, jojoba olie.

Voor 1 liter échte Rozen olie, zoals deze van Pure Riches, zijn zeker 3000 tot 4000 kilo aan verse bloemen nodig. Dat maakt onze etherische olie puur een kostbare en zeldzame rozen olie.

De rozen die wij gebruiken is een bladverliezende rozenstruik van ongeveer 2 meter. De sterk geurende bloemen zijn roze tot licht rood. De struik wordt tegenwoordig in grote delen van de wereld geteeld.

Het winnen van Rozen olie uit Rozenblaadjes is al beschreven in de Griekse oudheid, enkele eeuwen voor onze jaartelling. Via de Romeinen, vervolgens Perzië en Turkije verspreidt de destillatie van Rozen olie zich over de wereld. Rozen olie werd vroeger toegevoegd aan wijn maar ook andere gerechten toegevoegd om deze aromatiseren.

Rozenolie is tegenwoordig nog steeds een gewild bestanddeel in dure parfums en cosmetische producten, om haar heerlijke, krachtige en toch zachte roosachtige geur.

Onze Rozen olie is prima geschikt om eigenmaakte cosmetica of uw huis een heerlijke geur te geven, bijvoorbeeld door enkele druppels toe te voegen aan schoonmaaksop of via een verdamper.

De geur van Rozen olie zou een ontspannende en harmoniserende sfeer geven. Rozengeur geeft rust en harmonie.

Natuurlijk: 100% etherische olie puur Biologische gecertificeerd olie

Etherische olie is een uit plantmateriaal gewonnen mengsel van vluchtige, aromatische moleculen dat kenmerkend is voor de geur van de plant waaruit ze worden gewonnen. Hoewel dergelijke mengsels “olie” worden genoemd, bevatten etherische oliën geen vet. Ze zijn vloeibaar op kamertemperatuur, maar verdampen al snel bij verhitting en ontbranden gemakkelijk.

Waarom rozenolie?

  • De Rozen olie is zonder synthetische toevoegingen, conserveermiddelen, kleurstoffen! Alleen 100% pure en natuurlijke oliën.
  • Rijk aan vitamines, mineralen, micro- en macro-elementen die niet kunnen worden vervangen bij regelmatige verzorging op elke leeftijd. 100% pure en natuurlijke rozen olie is een belofte van uw schoonheid, welzijn, gezondheid, schoonheid van uw haar, gezicht en hele lichaam!
  • Natuurlijke rozen olie is het beste voor huid, nagels, lippen, haar, gezicht, lichaam, hoofdhuid, multifunctioneel, antioxiderend, anti-aging, anti-rimpel, gebruik als een puur middel, uitstekend geschikt voor etherische olie, geweldig voor schoonheid en welzijn.
  • Gezondheid en schoonheid

Rozenolie gebruik

Pure Riches Rozen olie is bekend om zijn afrodisiacale, antidepressiva, antiseptische, antispasmodische en astringerende acties. De rozen olie zorgt voor een gevoel van rust en welzijn. Het is ook een antidepressiva, antiseptische, antivirale, kalmerende, tonische en een eetlustreguleerder. Rozen olie wordt vaak gebruikt om huidproblemen, astma, hoest, depressie, hoofdpijn en slapeloosheid te behandelen. Alteya’s rozen olie wordt ook beschouwd als zeer veilig voor actueel gebruik.

Aromatherapie
Al eeuwenlang is rozen olie bekend om lichaam en geest te verlichten. Het verdrijft melancholie, bevordert harmonie en is een van de sterkste natuurlijke afrodisiacen. Gaat combineert met bijna elke andere olie en helpt bij het bereiken van innerlijke emotionele balans. Voeg enkele druppels toe aan uw massageolie, warm bad, favoriete lotion en oliebrander en beleef de verjongende kracht van de Bulgaarse roos.

Parfumerie
De roos is een symbool van liefde en schoonheid en rozen olie is een van de meest waardevolle therapeutische parfums. De midden noot van essentiële rozen olie brengt het beste omhoog in andere olie. Als een van de duurste en zeldzame oliën is de rozen olie beroemd om zijn afrodisiacale en opheffende eigenschappen. Het vormt een perfecte mix met jasmijn, sandelhout, neroli, ylang-ylang, kamille en geranium. Om een ​​snel rozenparfum te maken; meng je een paar druppels rozen olie met jojobaolie (1: 6).

Cosmetica
De rijke moleculaire samenstelling van rozen olie maakt het een van de meest voordelige etherische oliën voor huid- en persoonlijke verzorgingsproducten. Onze Bulgaarse rozen olie heeft sterke genezing, herstel en anti-aging eigenschappen in zeer geconcentreerde vorm; Voegt vitaliteit en evenwicht toe. Voeg het toe aan elke vochtinbrengende crème (crème en lotion) om de huid te verjongen en de textuur te verbeteren

Vertrouw jezelf in handen van de natuurkrachten en maak een juiste keuze! De natuur zelf zorgt voor je met Pure Riches oliën!

Behandel uw gezondheid en schoonheid met speciale zorg met behulp van natuurlijke Pure Riches oliën.

Belangrijke algemene informatie over etherische oliën, bewaring en veiligheid
Pure Riches Rozen Olie is bedoeld voor uitwendig gebruik, niet gebruiken bij zwangerschap/borstvoeding. Nooit onverdund op de huid gebruiken. Kan in hoge doses irritatie geven. Buiten bereik van kinderen houden.

Etherische olie kunt u het beste donker en niet te warm bewaren. Houdbaarheid na openen is beperkt, belangrijk is de olie goed af te sluiten na gebruik, dat komt de houdbaarheid ten goede. We verpakken de olie in druppelflesjes of in stevige aluminium flacons (canisters). Deze canisters hebben een inhoud van 80ml en zijn dus niet helemaal tot de rand gevuld bij 50ml. Dit om morsen bij openen te voorkomen. De olie buiten bereik van kinderen en (huis-) dieren bewaren.

Wees altijd verstandig bij gebruik van etherische oliën. Etherische oliën kunnen bij onjuist gebruik een gevaar opleveren voor de gebruiker, zijn/haar omgeving en het milieu. Daarom zijn onze etherische oliën altijd voorzien van waarschuwingsetiketten en teksten.

Etherische oliën zijn vaak licht ontvlambaar, dat wil zeggen dat ze relatief makkelijk vlam kunnen vatten. Goed verpakte olie, zoals de onze in een aluminium canister of een (bruin-) glazen fles, zal niet spontaan branden, brandgevaar is met name belangrijk als er etherische olie, onverhoopt, wordt gemorst.

Berg de etherische olie goed op, met gesloten dop, donker en niet te warm. Als u restanten moet opruimen waar etherische oliën zijn gebruikt, zoals tissues en watten, dan kunt u die het beste uitwassen met water, voordat u deze gaat weggooien.

Op een enkele uitzondering na is pure etherische olie irriterend voor de huid en slijmvliezen, soms zelfs bijtend. Dit betekent dat gebruik van zuivere etherische olie of olie die onvoldoende verdund is, kan leiden tot een branderig, prikkelend gevoel op de huid, rode vlekken en in extreme gevallen zelfs brandwonden. Gebruik etherische olie nooit onverdund.

Sommige etherische oliën zijn fototoxisch, dit betekent dat ze pigmentatie van de huid kunnen veroorzaken als ze worden aangebracht op de huid die binnen 24 uur wordt blootgesteld aan zonlicht of UV-licht, bv zonnebank. Dit gaat vooral op voor citrusoliën.

Wellicht ernstiger dan huidirritaties, is de allergene werking van sommige bestanddelen in etherische oliën. Vrijwel alle etherische oliën bevatten van nature allergenen: Chemische verbindingen die een allergische reactie op de huid kunnen veroorzaken, voorbeelden daarvan zijn limogeen, linageen en andere. Soms bestaat een etherische olie vrijwel uitsluitend uit zulke allergie veroorzakende stoffen. Een allergische reactie vindt niet bij iedereen plaats en soms pas na jaren gebruik.

Een allergische reactie uit zich meestal als een (huid-) irritatie, vaak al bij een lage dosering. Helaas is een allergische reactie nooit uit te sluiten, maar verstandig gebruik van etherische olie beperkt het risico.

Houdt altijd rekening met een mogelijke allergische reactie: Neem bij twijfel contact op met een (huis-) arts.

Bij kinderen of huisdieren heeft is het ook verstandig goed op te letten. Sommige soorten etherische olie kunnen bij inslikken een chemische longontsteking veroorzaken. Hierbij komt er etherische olie in de luchtwegen en kan door de stroperigheid een ontstekingsreactie veroorzaken. Dit kan ernstig verlopen, ga in een dergelijk geval altijd naar huisarts of eerste hulp van een ziekenhuis.

Enkele etherische oliën zijn giftig of schadelijk bij inslikken. Wij raden af om etherische olie te gebruiken als u zwanger bent.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rozenolie | De puurste van de wereld | Pure Riches” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *